20 augusti 2008

Äntligen ett plusresultat på hälsotest

Jag kan inte komma ihåg när det hände senast, men det var längesen. Idag gjorde jag aktivitetstestet på Hälsomålet. Hade jag tillräcklig mängd av vardaglig rörelseaktivitet? Och resultatet blev BRA, till och med lite över gränsen för "inte så bra", som brukar bli resultatet i de test jag gör. Känner du dig lite så där otillräcklig så kanske detta test kan lätta upp? Här finns det.

Nå - sen gjorde jag ett test till. Det roliga frukt och grönt testet. Även där på rätt sida ångestlinjen. Här finns det.

Sajtens mattest kanske inte är riktigt uppdaterad om man ser till diskussionen om fett i maten som körts runt i pressen den senaste tiden. Men så, även där goda poäng. Kanske är inte mina vanor så nattsvarta som jag tror. Och för att inte falla ner i missmodets svarta hål avstod jag från BMI-testet. De goda resultaten på de andra testen har tyvärr inte avsatt några spår på det testet - det vet jag.

Så - här finns alltså testsidor med lite lagom mål - för oss vanliga som behöver lite stöd och puff ibland. Undrar hur de som gjorde testen bar sig åt för att vara så snälla och hänsynsfulla? Det stora pekfingret brukar ju inte vara långt borta när hälsofolk är ute på uppfostrarstråt. Botanisera gärna själv på hälsomålet


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så duktig du är!

Kram

Anonym sa...

Inte visste jag att du var en sån testare!!! Får testa det där någon dag...